Uit eten bij de beste bistro uit de streek

Als je op zoek bent naar een plek om uit eten te gaan in Oelegem, dan ben je bij 't Marrehof aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan culinaire hoogstandjes, perfect voor elke gelegenheid.

Ons aanbod

Wij hebben gans het jaar een uitgebreid aanbod, aangevuld met heerlijke seizoensmenu's. Onze gerechten zijn met zorg samengesteld. Of je nu zin heeft in een lichte lunch of een uitgebreid diner, bij ons vind je altijd iets naar jouw smaak.

Seizoensgebonden specialiteiten

Een van de hoogtepunten van ons menu is ons wildmenu in de winter dat wordt aangeboden met zelfgemaakte kroketten. Deze specialiteit is zeker het ontdekken waard. De rijke smaken en verse ingrediënten zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Voor ieder wat wils

Bij 't Marrehof houden we rekening met ieders wensen en behoeften. Wij hebben opties voor vegetarische gerechten die net zo smaakvol en bevredigend zijn als onze andere menu-items. Ben je allergisch, lactose intolerant of heb je andere dieetwensen? Laat het ons op voorhand weten, zodat we hiermee rekening kunnen houden en jouw maaltijd naar wens kunnen aanpassen.

Bieren van 't vat

Excelsior (5,2% alc.vol. 25cl.)

Levendige pils met fijne schuimkraag, goudgeel van kleur. Zachte smaak met een uitgebalanceerde bitterheid en gehopte afdronk. Verkozen tot “beste Belgische pils”.

3.00

Corsendonk Blond (6,5% alc.vol. 33cl.)

Een goudblond abdijbier met een zachte en ronde smaak en verfijnde afdronk

4.00

Corsendonk Bruin (6,3% alc.vol. 33cl.)

De geroosterde mout geeft aan Corsendonk bruin zijn volle smaak met een toets van chocolade en kruiden.

4.00

Bieren op Fles

Kriek Belgique (3% alc.vol. 33cl.)

Dit rood klaar bier met compacte romige schuim heeft een bouquet van gist en rood fruit. Een goed gebalanceerde zachte smaak met sterke accenten van rode vruchten. Laag alcoholgehalte en minder calorieën

3.00

FreeDamm (0,0% alc.vol. 33cl.)

Een heerlijk alcoholvrij zomers verfrissend, modern en buitengewoon lekkere pils

3.50

Deugniet (7,5% alc.vol. 33cl.)

In België gebrouwen met enkel natuurlijke grondstoffen. De langzame rijping op de brouwerij en de hergisting met levende biergist in elke fles, geeft aan Deugniet zijn typische smaak en schitterende pareling

4.50

Corsendonk Agnus Tripel (7,5% alc.vol. 33cl.)

Een pittig blond bier van hoge gisting, hergist en gerijpt op fles tot een levendig parelend bier met rijkelijk schuim

4.50

Corsendonk Pater Tripel (6,5% alc.vol. 33cl.)

Een zacht en donker roodbruin bier van hoge gisting, op fles hergist en gerijpt tot een fris en levendig bier met een fruitig boeket, een volle smaak van mout en zachte afdronk. Levendig parelend met rijkelijk schuim geschonken.

4.50

Corsendonk Gold Tripel (9,8% alc.vol. 33cl.)

Een pittig blond bier van hoge gisting, eveneens op fles hergist tot een levendig parelend bier met een kruidig boeket en gehopte afdronk.

4.50

Corsendonk Grand Hops (6,9% alc.vol. 33cl.)

Is een goudblond bier. De verfijnde bittere afdronk van het bier is afkomstig van een exclusieve hopsoort dat werd toegevoegd, namelijk de Mistral D’Alsace. ( Oorsprong Elzas streek in Noord Frankrijk) 

4.50

Duvel (8,5% alc.vol. 33cl.)

Een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. De hergisting op fles en een lange rijping, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak

4.50

Westmalle Tripel (9,5% alc.vol. 33cl.)

Een authentiek goudgeel trappistenbier. Kenmerkend zijn het fruitige banaanaroma, de gebalanceerde volmondigheid en de heerlijk droge afdronk.

4.50

De Koninck (5,2% alc.vol. 25cl.)

Licht moutig, licht hoppig bier met een toets van karamel. Het typisch Antwerpse “bolleke” is amberkleurig en helder met een mooie crèmekleurige schuimkraag.

3.50

Bubbels

I Colle (Prosecco)

Mooie DOC uit Treviso, heldere licht strogele kleur met zeer fijne bubbel. Droog met boeket van witte steenvruchtjes, appel en fijne citrus. Ideale apéro.

6.50 (per glas) 32.50 (per fles)

MVSA Cava Brut

afkomstig uit Spanje streek Penedès
MVSA Cava Brut is een prachtige blend van de Macabeo, Parellada en Xarello druif. Een mild droge Cava met een mooie verfijnde bubbel. De elegante zachte smaak en de verfijnde bubbels zijn dan ook kenmerkend voor de Cava van MVSA

7.00 (per glas) 35.00 (per fles)

Charles Mignon 1e Cru (Champagne)

Een mand met rijp fruit, met aroma's van witte perzik, abrikoos en boerenbloemen (meidoorn, brem), rode appelschil en een vleugje vla dragen allemaal bij aan een rond, vlezig en vrij royaal boeket. De smaak wordt meer gekenmerkt door een zuurgraad, die binnen redelijke grenzen blijft en energie geeft aan een romige textuur met fijne bubbels. De dosering is uitgebalanceerd en de afdronk sappig

55.00 (per fles)

Huiswijnen

Haut Meyreau Entre deux mers -druif :Semillion, Sauvignon (wit)

Levendig en goed in evenwicht met citrusvruchten, witte bloemen en exotische vruchten. Smaak. Levendig, maar tegelijk ook zacht en droog

5.50 (per glas) 26.00 (per fles)

Haut Meyreau Entre Bordeaux - druif : Merlot/ cabarnet Sauvignon / Cabarnet franc (rosé)

Fris met toetsen van aardbei en framboos – ideaal als aperitief rose en zomerse slaatjes

5.50 (per glas) 26.00 (per fles)

Haut Meyreau Bordeaux - druif: Merlot/ cabarnet Sauvignon /
Cabarnet franc (rood)

Fijne body, toetsen van rood fruit, makkelijk drinkbaar en heel toegankelijk – ideaal bij lichte gerechten met kip, kalfs en runds

5.50 (per glas) 26.00 (per fles)

Estrella de Murviedro - Moscatel (zoete witte wijn)

Fijne body, toetsen van rood fruit, makkelijk drinkbaar en heel toegankelijk – ideaal bij lichte gerechten met kip, kalfs en runds

5.50 (per glas) 26.00 (per fles)

Wijnen

La piazze Orvieto Classico  (Castellina in Chianti - Italië )

Italiaanse witte wijn met veel aroma’s en fruit toetsen ideaal bij salades en lichte visgerechten. Druiven Grechetto en Procanico

27.00 (per fles)

Masseria Borgo Dei Trulli Vermentino (Salento - Zuid Italië)
aroma’s van perzik, citroenschil, mango en gedroogde kruiden. Uitsluitende gemaakt met de vermentino druif.

28.00 (per fles)

Zenza Fiano (Puglia - Italë )

Biologisch geteelde wijn met de Fiano druif. Smaken van mango, ananas en hazelnoten. Al het mooie van de natuur in een frisse zomerse wijn. Ideaal bij gegrilde vis en vlees.

30.00 (per fles)

Nume Paolo Leo ( San Donaci - Italië )

In de neus een intens fruit boeket van perzik en abrikoos met toetsen van vanille ...
Uitsluitend Chardonay druif

33.00 (per fles)

Pinot Grigio (Castello della Rosa - Dolomiti, Italië)

Levendige witte wijn. Fris en fruitig in de neus. Complex in de mond met limoentjes, hints van witte meloen en witte perzik. Super apero en perfect bij alle vis en schaaldieren.

29.00 (per fles))

Zenza Primitivo (Puglia- Italië)

Een allemansvriend met fijne geuren van gedroogd fruit en een lichte kruidigheid. Zijn aanzet is zeer zacht met een zeer breed pallet van smaken en een volle afdronk. Ideaal bij gegrild vlees. Enkel primitivo druif

30.00 (per fles)

Finca la solana Crianza (Jumilla - Spanje)

Gemaakt met de Monastrell en cabernet Sauvignon De aroma’s van eikenhout komen sterk naar boven – meer gecompliceerde wijn met volle smaken.

32.00 (per fles)

Masseria Borgo Dei Trulli (Salento - Zuid Italië)

Een echte ras primitivo, gul en breed boeket van rode pruim en rijpe bramen. Sappig en vol met fijne kruidige afdronk!

28.00 (per fles)

Chateau Mirambeau Papin (Bordeaux Supérieur)

Complexe neus van donkere fruitaroma’s en zuiderse kruiden.
Mooi vlezig in de mond met veel structuur. In de afdronk mooi geknoopte tannins.
De Petit Verdot zorgt hier voor de ceder toets.

36.00 (per fles)

RAM (Syrah blend - Stellenbosh, Zuid-Afrika)

Deze Shiraz blend is een genereuze volle drink wijn, evenwichtig en rijk van smaak met veel materie en goede structuur. Hints van chocolade en specerijen in de afdronk.

27.00 (per fles)

Apéro

Porto (wit of rood)

7.00

Pinot de Charentes

7.00

Martini (wit of rood)

7.00

Sherry

7.00

Ricard

7.00

Bombay & fever tree

11.00

Copperhead & fever tree

12.00

Assensus Premium Gin& fever tree

13.00

Kirr

7.00

Kirr Royale

9.00

Alcohol

Rum (wit of bruin)

7.50

Wodka

7.50

Whiskey (Famous Grouse)

7.50

Sambucco

7.00

Cognac (Hennessy Fine)

9.00

Cognac (Remy Martin VSOP)

10.00

Calvados 

9.00

Amaretto

8.50

Baileys

8.50

Limocello

8.50

Cointreau

8.50

43

8.50

Cocktails

Apérol Spritz

9.00

Negeroni

10.00

Espresso Martini

12.00

Mojito (witte rum, munt, limoen, suiker)

12.00

Moscow Mule (vodka, gember bier, limoen)

11.00

Pornstar Martini (Vodka, Vanille Bourbon, passievruchtensap, limoensap)

14.00

Lazy Red Cheecks (Vodka, frambozensap, limoensap, violet, Hibiscus infusie)

12.00

Cocktail van de maand

vraag ernaar

Virgin

Virgin Gin & fever tree

10.00

Assensus Premium Gin 0,0% & fever tree

10.00

Virgin Mojito

10.00

Pornstar Martini 0,0% (0,0% vodka, Vanille Bourbon, passievruchtensap,
limoensap)

10.50

Lazy Red Cheeks 0,0% (0,0% vodka, frambozensap, limoensap, violet,
Hibiscus infusie)

10.00

Spiced Mule 0,0% (0,0% spiced rum, gember bier, limoensap,
cacao Bitters)

9.50

Frisdranken

Water Plat of bruis

3.00 (per glas) 8.00 (per fles)

Cola (Royal Crown Classic)

3.00

Cola Zero (Royal Crown “No Sugar”)

3.00

Fanta 

3.00

Sprite

3.00

Looza (vruchtensap van sinaasappel, appel of tomaat)

3.00

Tonic

3.00

Iced Tea (Home made)

3.50

Koffie

Koffie

3.20

Espresso

3.00

Cappuchino

3.50

Latte Macchiato 

4.00

Warme chocomelk

3.50

Baileys coffee

10.50

Irish coffee 

10.50

French coffee

10.50

Italian coffee

10.50

Thee

Verse munt thee

3.50

Gember thee

3.00

Kamille thee

3.00

Linde thee

3.00

Rozebottel thee

3.00

Green thee 

3.00

Voorgerechten

Wildbouillon parelhoen “asian style”

18.00

Garnaalkroketten met gefruite peterselie

18.00

Kaaskroketten (4 verschillende kazen)

14.00

Duo van kaas- en garnaalkroket

16.00

Wildkroketjes met garnituren

15.00

Carpaccio van hert met truffelolie

18.00

Coquilles met wild beuling en appelvariëteiten

19.00

Salades

Salade oesterzwam en stilton - mesclun - noten en frambozendressing

18.00

Salade met fazant krokant en buikspek van wildzwijn

21.00

Pasta

Pasta Bolognese 

17.00

Ravioli met truffel - truffel roomsaus - fazantenbout

24.00

Ravioli met truffel - truffel roomsaus(veggie)

18.00

Hoofdgerechten

Vol-au-vent met wilde champignons - hollandaise-frietjes

25.00

Vlaamse stoverij met witloof- & appelsalade en frietjes

24.00

Filet Mignon van Schotse Aberdeen Angus met saus naar keuze en frietjes

30.00

Stoverij van wild met gevulde appel en knolselderkroketjes

28.00

Kabeljauw met winterpeentjes en hollandaise saus

30.00

Zeebaars op vel met gegrilde groenten

26.00

Wilde eendenborst en beuling - wilde champignons en gratin

28.00

Fazant met brussels loof en boschampignons - kastanjesaus en gratin

28.00

Hertenkalf filet met herfstgarnituren -rode wijn saus en knolselderkroketjes

35.00

Steak van knolselder met wildgarnituren

20.00

Kindergerechten

Pasta Bolognese

8.00

Kipnuggets met frietjes 

8.00

Vol-au-vent met frietjes

12.00

Vlaamse stoverij met frietjes

12.00

Desserten

Dame blanche

12.00

Crème brûlée

12.00

Mouilleux met ijs

13.00

Tarte tatin met ijs

14.00

Sabayon met ijs en rood fruit (2p)

18.00

Dessert van de chef

vraag ernaar

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.